Kezdőlap AKTUÁLIS Megrázó pillanat – Kamerák előtt omlott össze Kökény Attila (videó)

Megrázó pillanat – Kamerák előtt omlott össze Kökény Attila (videó)

Hirdetés

Kökény Attila a zenei pályafutása kezdeti időszakáról mesélt legutóbb az „Adom a napom” című műsorban, ahol Geszti Péter műsorvezetőnek árulta el, milyen hatással voltak rá azok az emberek, akik segítettek neki a nehéz időkben.

 

Hirdetés

Az énekes történetei között a legmeghatóbb pillanatok egyikét az élő adás során osztotta meg a nézőkkel, amely könnyekig hatotta őt.

Kökény Attila fiatalkori emlékeket idézett fel, amikor a zenei karrierje kezdetén anyagi nehézségekkel küzdött. Az énekes egy megható történetet mesélt el a műsorban, amelyben apósa nagylelkűségéről beszélt.

Elmondása szerint régebben egy kaszinóban zenélt, de mivel nem volt pénze zongorára, csak egy szintetizátoron játszott. Azonban egy idő után úgy érezte, hogy egy zongora elengedhetetlen a munkájához.

„Az első jó zongorámat úgy tudtam megvenni, hogy részletre akartam, és mondtam a feleségemnek, hogy kell valahonnan szereznünk kezest, meg ezt meg azt meg amazt, hogy vegyünk egy zongorát, mert egyszerűen már egy szintetizátorral nem lehetek bent, mert nem jó” – kezdte Kökény Attila.

„És akkor hívtam apósomat, és mondta apósom, hogy szó sem lehet róla, gyere odaadom a pénzt, vedd meg. És akkor így lett zongorám.

És amikor vissza akartam neki adni a pénzt, akkor nem vette el.”

Ezeket a szavakat már könnyes szemekkel mondta, és a hangja is elcsuklott az érzelmektől.

Az emlékek hatására Kökény Attila egy kis időt is kért, hogy összeszedje magát, ami jól tükrözi, hogy mennyire mély hatással volt rá az a nagylelkűség, amivel apósához viszonyult.



Kökény Attila a műsor során nemcsak a karrierje kezdeti nehézségeit és azok megoldását osztotta meg, hanem életviteli és vallási témákat is érintett.

Előadta egyik kedvenc dalát, a „Rád gondolok” című szerzeményt, amely szintén szoros kapcsolatban áll a személyes történeteivel.

Ez a megható pillanat nemcsak a műsor nézői számára volt emlékezetes, hanem Kökény Attila számára is, aki így tiszteleghetett az előtt, aki segített neki elindulni a zenei pályán.

Az énekes történetei rávilágítanak arra, hogy a támogatás és a kedvesség milyen fontos szerepet játszhat egy művész életében, különösen akkor, amikor még az álmok megvalósításának útját keresik.



Hirdetés