Kezdőlap AKTUÁLIS Bejelentette a Belügyminisztérium – minden magyarnak tudnia kell erről

Bejelentette a Belügyminisztérium – minden magyarnak tudnia kell erről

Hirdetés

Az EgészségAblak mobilalkalmazáson keresztül mostantól egyre több szakorvosi járóbeteg-rendelőbe lehet időpontot foglalni, jelentette be a Belügyminisztérium hétfőn.

 

Hirdetés

Jelenleg összesen 95 rendelő kínál lehetőséget időpontfoglalásra az alkalmazáson keresztül, valamint az 1812-es EgészségVonal segítségével.

Egyszerű és gyors időpontfoglalás

Az EgészségAblak alkalmazás ingyenesen elérhető, és lehetővé teszi a gyors és egyszerű időpontfoglalást bárki számára.

Az alkalmazás különösen kényelmes, mivel a páciensek akár utazás közben, akár este, vagy akár hétvégén is tudnak időpontot foglalni.



“Kényelmes, hiszen akár vonaton, akár este, akár hétvégén, bármikor lehet vele egyszerűen időpontot foglalni” — olvasható a Belügyminisztérium közleményében.

Széleskörű elérhetőség és gyorsabb ellátás

A minisztérium tájékoztatása szerint a 95 rendelőben már több százezer szabad időpont közül lehet választani országszerte.

Az alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy a beutaló nélküli ellátások esetén a beteg maga válassza meg a rendelőt, ezzel csökkentve a várakozási időt és gyorsítva a szakorvoshoz való bejutást.

Bővülő lista és elérhetőség

A Belügyminisztérium vármegyénként közölte a 95 szakrendelőt, ahol jelenleg foglalható időpont.



Hozzátették, hogy a lista a következő hónapokban tovább bővül, ami még több lehetőséget kínál majd a betegek számára a kényelmes és gyors időpontfoglalásra.

Az EgészségAblak alkalmazás bevezetése és folyamatos fejlesztése jelentős előrelépést jelent az egészségügyi szolgáltatások elérhetőségében, hozzájárulva az egészségügyi ellátás hatékonyságának növeléséhez és a betegek elégedettségéhez.

Hirdetés