Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Dobó Katáról, a rajongók is alig hiszik el

Most jött a hír Dobó Katáról, a rajongók is alig hiszik el

Hirdetés

Dobó Kata, a magyar színjátszás egyik legismertebb arca, sosem hallott részleteket osztott meg karrierje kezdeti időszakáról, amely sokakat meglepett.

 

Hirdetés

A sikeres színésznő a Duna televízió Családi kör című műsorában elmondta, hogy kezdetben nem színésznői pályára készült, sőt, nem is vágyott a színpadra.

Kata elárulta, hogy fiatalon bolti eladóként képzelte el a jövőjét, és egyáltalán nem tervezte, hogy reflektorfénybe kerüljön.

Dobó Kata színészi pályája akkor vett fordulatot, amikor egy véletlen folytán a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióba került, ahol három éven keresztül tanult.



Földessy Margit segítette át a kezdeti nehézségeken, és segített neki leküzdeni a lámpalázát is. Kata hálás szívvel beszélt a tanárról, aki nagy hatással volt a karrierjére:

„Mindent, gyakorlatilag az egész pályámat Margitnak köszönhetem. Általa ki tudtam lépni a komfortzónámból, és lett elég bátorságom, hogy jelentkezzek a Színművészeti Főiskolára” — mondta a színésznő.

Dobó Kata karrierje gyorsan ívelt felfelé, miután az 1995-ös „Éretlenek” című sorozatban és az 1997-es „A miniszter félrelép” című filmben is szerepet kapott.

Ezek a produkciók hozták meg számára az áttörést, és ettől kezdve számos sikeres filmben és színházi előadásban láthattuk őt, mint például a „Szabadság, szerelem”, a „Kölcsönlakás” és a „Csak színház és más semmi”.

Az utóbbi években rendezőként is egyre nagyobb sikereket ér el, bizonyítva sokoldalúságát és tehetségét.



Dobó Kata példája jól mutatja, hogy a karrier irányát gyakran a véletlen és az inspiráló mentorok formálják.

A színésznő története inspirációt jelenthet mindazok számára, akik mernek kilépni a komfortzónájukból, és új utakat keresnek.

Hirdetés