Kezdőlap AKTUÁLIS Botrány! Élő adásban volt a magyar influenszer, amikor lerohanták a kommandósok

Botrány! Élő adásban volt a magyar influenszer, amikor lerohanták a kommandósok

Hirdetés

Meglepő jelenet zajlott le néhány nappal ezelőtt egy TikTok élő adásban, amikor a fiatal influenszert, J. Patrikot váratlanul rendőrök körbevették és megbilincselték.

 

Hirdetés

Az eset pontos okai egyelőre nem ismertek, de a letartóztatás élőben zajlott le, így követői az eseményeket valós időben követhették.

Patrik az utcán, egy lépcsőn ülve, sörözés közben beszélgetett a követőivel, és arról mesélt, hogy minden eshetőségre fel van készülve.

Az élő adás közben azonban hirtelen felkiáltást lehetett hallani: „Rendőrség!” Patrik röviden reagált egy „Jaj!” felkiáltással, majd a következő pillanatban már a földre került, és megbilincselték a rendőrök.



A rendőrök gyorsan észrevették, hogy Patrik éppen élőben közvetít az eseményekről, és felszólítottak valakit, hogy állítsa le a felvételt.

Azonban az élő adás egy részét az egyik követője rögzítette, így az influenszer letartóztatása nyilvánosságra került.

Az Origo információi szerint a rendőrség egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást arról, hogy pontosan miért vették őrizetbe Patrikot.

A videós követői találgatásokba bocsátkoztak a kommentekben, de hivatalos információk nélkül csak spekulációk maradtak.



Az eset számos kérdést vet fel, és a közösségi médiában aktív felhasználók kíváncsian várják a fejleményeket. Az ügy pontos részletei és az elfogás okai egyelőre homályban maradnak, amíg a hatóságok hivatalos nyilatkozattal nem szolgálnak.

Addig is, Patrik követői aggódnak és várakoznak, hogy megtudják, mi történt valójában a fiatal tiktokerrel.

Hirdetés