Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólaltak a szomszédok – Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Megszólaltak a szomszédok – Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Hirdetés

Az egykori szabolcsi szomszédok és ismerősök szerint egyre jobb kapcsolatot ápol Szabó Zsófi és volt férje, Zsolti.

 

Hirdetés

A híres televíziós személyiség még 2021-ben, élő adásban jelentette be, hogy kisfia édesapjával, Zsoltival úgy döntöttek, elválnak.

A hír sokakat megdöbbentett, de a közeli ismerősök tisztában voltak azzal, hogy a házasságukban már akkor sem volt minden rendben.

A válás bejelentése után azóta sok idő eltelt, és most arról érkeznek hírek, hogy Zsófi és Zsolti újra közelednek egymáshoz. A Nyíregyháza környékén élők – ahol Zsolti lakik, és ahol a pár korábban együtt is élt – azt beszélik, hogy a profi lovas egyre többet van kisfiával, Mendellel.

A hírek szerint a volt házastársak között már nincs feszültség, sőt Zsolti kedvesen beszél Zsófira, ami a válás utáni időszakban nem volt jellemző.



A szabolcsiak közül, akik jól ismerik Zsoltit és jómódú családját, többen úgy vélik, hogy nem érdemes újra összejönniük. Szerintük a pár közötti problémák azóta sem változtak meg, és valószínűleg nem is fognak.

Egyikük szavaival élve: „Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.” Mások részletesebben is kifejtették véleményüket.

Egy helyi ismerős szerint Zsófi egy tehetséges fiatal nő, aki a képernyőn szinte világsztárként tündököl, de nem alkalmas vidéki háziasszonynak.

Bár Zsolti nem az a régi vágású férfi, aki csak a tűzhely mellett tudja elképzelni az asszonyt, mégis inkább olyan nőket kedvel, akik elsősorban a családjuknak élnek és a háztartás körül tevékenykednek.

Kevesen tudják, hogy Zsófi és Zsolti már kamaszkoruk óta ismerik egymást. A lovassport hozta őket össze, és a barátságból hamar szerelem lett.

2015 márciusában szerettek egymásba, majd egy évvel később, 2016 októberében összeházasodtak. Kisfiuk, Mendel 2017 decemberében született. Négy év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.



Bár a hírek szerint Zsófi és Zsolti kapcsolata egyre jobb, a környezetük mégis óvatosságra int. Vajon képesek lesznek-e újra együtt boldogok lenni, vagy valóban jobb, ha külön folytatják életüket?

Az idő megmutatja, hogy Zsófi és Zsolti végül milyen döntést hoznak, de az biztos, hogy kisfiuk, Mendel érdekében továbbra is közös nevezőre próbálnak jutni.

Hirdetés