Kezdőlap AKTUÁLIS Gyász – Balesetet szenvedett, elhunyt a magyar sportoló

Gyász – Balesetet szenvedett, elhunyt a magyar sportoló

Hirdetés

Tragikus motorbaleset történt szombaton Gyöngyöspatán, a helyi focipálya közelében, amelynek következtében elhunyt a Gyöngyöspatai SE 34 éves labdarúgója, Ónodi Sándor.

 

Hirdetés

A baleset pontos körülményei egyelőre nem teljesen tisztázottak, de a Bors értesülései szerint az eset súlyos következményekkel járt, amely megrendítette a helyi közösséget és a sportklubot egyaránt.

A heol.hu beszámolója szerint a tragikus eseményt követően Hevér Dávid, a Gyöngyöspatai SE képviseletében, kapcsolatba lépett a Maklár SE vezetésével.



Az egyeztetések eredményeként elmaradt a vasárnapra tervezett vármegyei III. osztályú mérkőzés, amelyet a két csapat között rendeztek volna.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Versenybizottsága támogatta a halasztási kérelmet, így a találkozót későbbi időpontban rendezik meg.

Ónodi Sándor karrierje során több csapatban is megfordult, többek között a Gönc VMSE és a Dinamo Torpedo KSE együttesében játszott.

Tavaly télen igazolt a Gyöngyöspatai SE csapatához, ahol tehetségével és odaadásával hamar népszerűvé vált csapattársai és a helyi szurkolók körében. A labdarúgó halála mélyen megrázta a közösséget, és emlékét tiszteletben tartva a klub és a szurkolók is gyászolják őt.

Ez a tragikus baleset ráirányítja a figyelmet a motoros közlekedés veszélyeire, valamint arra, hogy milyen fontos a közlekedési szabályok betartása, és a figyelmes közlekedés a balesetek elkerülése érdekében.



A gyöngyöspatai közösség és a sportbarátok egyaránt osztoznak a család fájdalmában, és emlékeznek Ónodi Sándorra, mint a pálya és a közösség hűséges szolgálójára.

Hirdetés