Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Zalatnay Cini – Könnyeivel küszködve közölte a szörnyű hírt

Gyászol Zalatnay Cini – Könnyeivel küszködve közölte a szörnyű hírt

Hirdetés

Alain Delon halálhíre az egész világot megrázta, és a hír Magyarországon is mély nyomot hagyott.

 

Hirdetés

Zalatnay Cini, a hazai zenei élet ikonikus alakja különleges módon emlékezik meg a francia filmsztárról: filmmaratont tart, hogy bepótolja azokat a filmeket, amelyeket évekig szándékosan nem nézett meg.

Az énekesnő szívszorító emlékeket idézett fel Delonról, és arról, hogy miért haragudott rá hosszú éveken át.

„Talán furcsán hangzik, de kamaszkoromban megharagudtam erre a gyönyörű pasira, akiért minden osztálytársam és persze én is odavoltam” – kezdte Zalatnay.

Az énekesnő bevallotta, hogy fiatalkori kedvenc színésznője, Romy Schneider és Alain Delon kapcsolata miatt került távolságba a francia szívtiprótól. „Úgy tizenhárom éves lehettem, amikor összejött Alainnel, és szerintem én voltam az egyetlen lány ezen a sártekén, aki örült ennek és nem evett meg a sárga irigység.”



Azonban amikor Delon és Schneider szakítottak, Zalatnay csalódott a színészben.

„Szent esküt tettem arra, hogy soha többé semmit sem nézek meg, amiben Alain Delon szerepelt” – mesélte, hozzátéve, hogy makacsul tartotta magát ehhez a fogadalomhoz évekig. Ennek következtében sok Delon-film kimaradt az életéből.

Alain Delon halála azonban most új fejezetet nyitott Zalatnay életében. „Ma filmmaratont tartok és, amit csak fellelek abból az időszakból, megnézem” – jelentette ki.

Az énekesnő úgy döntött, megbocsát Delonnak, és élvezi a színész legendás alakításait. „Végül is a megbocsájtás az egyik legszebb erény, és el is telt pár fránya évtized.

Ráadásul mégiscsak egy csodálatosan szép férfi volt, és jó lesz rá úgy emlékezni, ahogyan a világ is imádta.”



Zalatnay Cini gesztusa nemcsak egy személyes megbékélés története, hanem tisztelgés is Alain Delon előtt, aki generációk bálványa volt és marad mindörökké.

Hirdetés