Kezdőlap AKTUÁLIS Vége – Szomorú bejelentést tett Korda György

Vége – Szomorú bejelentést tett Korda György

Hirdetés

Korda György, a legendás táncdalénekes mindig is nagy figyelmet fordított a megjelenésére, és a hajviselete ennek elengedhetetlen része volt.

 

Hirdetés

A népszerű előadó már 1989-ben elkezdett hajbeültetésekkel küzdeni a hajritkulás ellen, ami azóta is rendszeres része az életének.

Az őszülő hajszálak ellen évekig festékhez nyúlt, hogy megőrizze fiatalos megjelenését, de ez a korszak most lezárulni látszik.

2024 januárjában Korda György a Mokka című műsorban egy váratlan bejelentéssel lepte meg a közönséget. „Fogadalmat tettem magamban.



Ezután nem fogom színezni a hajamat, úgy hagyom, ahogy a Jóisten teremtette. Úgy sem hinné már el senki, hogy nyolcvanöt évesen fekete a hajam” – mondta az énekes, aki ezzel egy újabb fejezetet nyitott az életében.

Korda György döntése, hogy természetes hajszínéhez tér vissza, nem csupán egy esztétikai lépés, hanem egyfajta elfogadása annak, hogy a kor előrehaladtával az ember természetes vonásai is megváltoznak.

Ez a lépés újra megerősíti az énekes hitelességét és kapcsolatát a közönséggel, hiszen nyíltan vállalja azt, amit sokan elrejtenének.

Az énekes ezzel a bejelentéssel ismét bebizonyította, hogy stílusa és megjelenése mögött mélyebb gondolatok és önelfogadás rejlik.



Korda György mindig is példát mutatott abban, hogyan kell méltósággal megélni az idő múlását, és most ismét egy olyan döntést hozott, amely még inkább megerősíti őt a közönség szívében.

Hirdetés