Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt, aminek te sem örülsz majd – ősztől bevezeti...

Most kaptuk a hírt, aminek te sem örülsz majd – ősztől bevezeti a Netflix, minden felhasználót érint

Hirdetés

A mai napon sok Netflix-felhasználó kapott nem várt e-mailt, amelyben a streamingóriás áremelést jelentett be.

 

Hirdetés

A változás különösen meglepő, hiszen az év elején még a cég árai stabilnak tűntek, most azonban a vállalat felhasználói körében drágulásra számíthatnak.

Áremelés a Netflix előfizetésekben

Áprilisban még a Netflix standard előfizetése 3 490 forintba került, azonban 2024. szeptember 19-től ez az összeg 3 990 forintra emelkedik.

Ez az előfizetés lehetővé teszi, hogy egyszerre két eszközön használjuk a szolgáltatást, beleértve a streamelést és a letöltést is, és HD minőségben élvezhetjük a tartalmakat.

További előfizetési opciók



  • Basic Netflix előfizetés 2024: Ez az alapcsomag egyetlen eszközön használható, és bár minden film és sorozat korlátlanul nézhető, az elérhető minőség nem HD vagy ultra HD. Az ára 2024-ben 2 490 Ft/hó.
  • Premium Netflix előfizetés: A prémium csomag egyszerre négy eszközön teszi lehetővé a streamelést és letöltést, és ultra HD minőségben élvezhetőek a tartalmak. Ennek ára 2024-ben 4 490 Ft/hó.

Jelenleg nincs információ arról, hogy az alap és prémium előfizetések ára változik-e, de amint értesülünk róla, frissítjük a hírt.

Ingyenes próbaidőszak továbbra is elérhető

Az újonnan regisztráló ügyfelek számára a Netflix továbbra is biztosít egy hónapos ingyenes próbaidőszakot. Ha a próbaidő végén nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, a Netflix előfizetés ingyenesen lemondható.

Ha azonban megtartjuk a szolgáltatást, a Netflix automatikusan levonja a választott csomaghoz tartozó havidíjat a bankszámlánkról minden hónap elején.



Az áremelés oka mögött valószínűleg a növekvő működési költségek, valamint a tartalomgyártás költségeinek emelkedése áll.

A Netflix az utóbbi években jelentős összegeket fektetett be új tartalmak fejlesztésébe, és ezzel a bevételeit is növelni kívánja, hogy továbbra is versenyképes maradjon a folyamatosan bővülő streamingpiacon.

Hirdetés