Kezdőlap AKTUÁLIS Dulakodtak, majd rendőrt hívott LL Juniorra Dárdai Blanka – Megszólalt a szomszéd,...

Dulakodtak, majd rendőrt hívott LL Juniorra Dárdai Blanka – Megszólalt a szomszéd, mindent hallott

Hirdetés

Feszült pillanatok alakultak ki Dárdai Blanka és L.L Junior között, amikor a fiatal énekesnő rendőri segítséget kért volt párja, a rapper L.L Junior miatt.

 

Hirdetés

Az eset a Story magazin információi szerint egy Budapest XIII. kerületi lakásban történt, ahol a két híresség egy veszekedés során összetűzésbe keveredett.

A szomszédok elmondása szerint a pár kutyasétáltatásból tért haza, majd heves vita bontakozott ki köztük. L.L Junior láthatóan feldúlt állapotban hagyta el a házat, és nem sokkal később a rendőrség is a helyszínre érkezett.

Az egyik szomszéd állítása szerint dulakodásra is sor került az éjszaka folyamán.



A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megerősítette, hogy a hajnali órákban érkezett bejelentés egy XIII. kerületi lakásból. A helyszínre kiérkező járőrök intézkedtek, és a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Gyanúsítotti kihallgatás eddig nem történt, és személyi sérülésről sem érkezett jelentés.

Kapcsolatuk vége és közös TV műsor

Dárdai Blanka és L.L Junior kapcsolata közel két év után ért véget. A 25 éves énekesnő, aki az X-Faktor egyik felfedezettje, Instagram-oldalán erősítette meg a szakítást.

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet.



Egy ideje már nem alkotunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” – írta a közösségi média platformon.

Érdekesség, hogy a pár még együtt szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának ötödik évadában, amelyet már leforgattak, de az adások csak szeptember 1-től kerülnek képernyőre.

Az eset körüli botrány fényében kíváncsian várható, hogyan alakul majd a kettejük viszonya a műsor megjelenése után.

Hirdetés