Kezdőlap AKTUÁLIS Belefogyott a szakításba – Csontsovány lett Jennifer Lopez (friss fotó)

Belefogyott a szakításba – Csontsovány lett Jennifer Lopez (friss fotó)

Hirdetés

A sztárvilág egyik legközkedveltebb párja, Ben Affleck és Jennifer Lopez, ismét külön utakon folytatják életüket.

 

Hirdetés

Míg Ben egyre felszabadultabbnak tűnik a szakítás után, Jennifer Lopez láthatóan nehezebben viseli a házasságuk kudarcát.

Ben Affleck az utóbbi időben új energiára talált. Barátai és közeli ismerősei szerint Ben most kezd igazán ráébredni arra, hogy korábban Jennifer életét élte, saját vágyait és céljait alárendelte a feleségének.

A különválás azonban lehetőséget adott számára, hogy újra önmagára koncentráljon. Az elmúlt időszakban többet láthatjuk gyerekei társaságában, és ismét ápolja régi barátságait, amelyek az elmúlt években háttérbe szorultak.

Ben mostani életvitele és megújult kapcsolatai is azt bizonyítják, hogy újra önmaga akar lenni, és élvezi a személyes szabadságát.


Ezzel szemben Jennifer Lopez sokkal nehezebben birkózik meg a szakítás következményeivel. A szupersztár énekesnő és színésznő láthatóan megfogyott az utóbbi időben, és bár a közösségi médiában továbbra is dögös divatfotókkal kápráztatja el követőit, a mosolya mögött fájdalom lapulhat.

Jennifer Lopez számára ez a házasság különösen fontos volt; azt gondolta, hogy Ben Affleckkel közösen építik fel álomotthonukat, amely mostanra eladóvá vált.

A közös ház eladása szimbolikusan is jelzi, hogy véget ért egy korszak az életükben.

Jennifer számára valószínűleg időre lesz szükség, hogy túllépjen ezen a nehéz időszakon. Bár eddig erősnek mutatta magát a nyilvánosság előtt, azok, akik közel állnak hozzá, tudják, hogy belül még mindig küzd a fájdalommal és a csalódással.

Az, hogy hogyan birkózik meg ezzel a veszteséggel, csak az idő múlásával fog kiderülni, de a világ figyelemmel kíséri majd a következő lépéseit.

Bár mindketten másképp élik meg a szakítást, egy dolog biztos: Ben Affleck és Jennifer Lopez története továbbra is nagy érdeklődésre tart számot, és sokan kíváncsiak arra, hogyan alakul a jövőjük külön-külön.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!