Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír jött hétvégére – Váratlanul itt hagyott minket a fiatal zenész

Borzalmas hír jött hétvégére – Váratlanul itt hagyott minket a fiatal zenész

Hirdetés

Augusztus 15-én a zenei világ egy kiemelkedő alakját veszítette el: elhunyt BeatKing, polgári nevén Justin Riley.

 

Hirdetés

A texasi rapper és zenei producer, aki több mint egy évtizede meghatározó szereplője volt a klubzene szcénának, sok művésszel dolgozott együtt, és hatása a műfajra elvitathatatlan.

BeatKing neve szorosan összefonódott a „ClubGodzilla” jelenséggel, amely a modern klubzene egyik meghatározó irányzata lett.

Az általa alkotott zene egyedülálló energiájával és stílusával meghódította a klubokat és a streaming platformokat, miközben rengeteg rajongót szerzett magának világszerte.


A menedzsere által közzétett nyilatkozat szerint BeatKing elsősorban három dologért élt: a lányaiért, a zenéjéért és a rajongóiért.

Halálhíre megrázta a zenei közösséget és mindazokat, akik ismerték és szerették őt. “Örökké szeretni fogjuk” – zárta szavait a menedzser, ezzel is hangsúlyozva, milyen mély nyomot hagyott maga után a művész.

BeatKing egyik legismertebb dala, a „Then Leave” hatalmas siker lett a TikTok videómegosztó platformon, ahol világszerte milliók hallgatták és használták fel különböző tartalmaikhoz.

Kevés ember van, aki ne hallotta volna a dalt, amely az egyik legemlékezetesebb slágerévé vált.

A halála körülményeiről egyelőre nem áll rendelkezésre hivatalos információ. A zenei világ azonban már most mélyen gyászol, hiszen egy olyan művészt veszített el, akinek a hangját még sokáig hallani fogjuk.

BeatKing öröksége a klubzenében tovább él, és hatása minden bizonnyal érezhető lesz még hosszú évekig.


Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!