Kezdőlap AKTUÁLIS BOTRÁNY: LL Junior nyilvánosan ment neki gyermeke édesanyjának (fotó)

BOTRÁNY: LL Junior nyilvánosan ment neki gyermeke édesanyjának (fotó)

Hirdetés

A rapper L.L. Junior nemrégiben meglepte rajongóit és követőit, amikor egy éjszaka közepén közzétett egy Instagram-történetet, amelyben nyilvánosan üzent exfeleségének, Körtvélyessy Kingának.

 

Hirdetés

Az üzenet nemcsak a közönséget, hanem a közösségi média kommentelőit is felkavarta, hiszen az érzelmi töltetű bejegyzés egy ismétlődő konfliktust hozott a felszínre.

Az ex sztárpár válása több hónapja, sőt, éve folyamatosan téma volt a bulvárban, és úgy tűnt, hogy a viharos ügy végleg elült. Azonban L.L. Junior legújabb Instagram-történetében arról panaszkodott, hogy Körtvélyessy Kinga már 11 napja nem engedi őt látni közös gyermeküket.

A rapper a nyilvános bejegyzésben nemcsak a látogatási tilalmat emelte ki, hanem azt is szóvá tette, hogy Kinga a válás után jelentős anyagi előnyökhöz jutott, és emiatt csak a saját kényelmével foglalkozik.



„Valaki szóljon már Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi látni a kislányomat, nemcsak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás.

És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni!” – írta L.L. Junior az Instagram-történetében, amely azonnal felkeltette az érdeklődést.

A bejegyzés gyorsan elérte a közönséget, és az internetet szinte felrobbantotta. A kommentelők különböző véleményeket fogalmaztak meg, és a rapper üzenete alatt számos hozzászólás jelent meg a Redditen és más közösségi platformokon.

Az üzenet különféle reakciókat váltott ki. Néhány kommentelő a rapper ügyvédjétől várt megoldást: „Nem erre van az ügyvéd?” – írta egy hozzászóló, míg mások úgy vélték, hogy a problémákat nem a nyilvánosság előtt kellene kezelni:

„Épelméjű ember ezt nem a nyilvánosság előtt intézi” – fogalmazott egy hozzászóló. Akadt olyan is, aki a közönséget inkább a rapper koncertjeiről érdeklődött, nem pedig az Instagram-sztorik drámájáról:

„Komolyan nem tudom megérteni, hogy az ilyet miért Instagram-sztoriba kell” – írta egy névtelen kommentelő.

A kommentelők között többen is azt tanácsolták, hogy L.L. Junior jogi lépéseket tegyen a láthatás akadályoztatása miatt: „Miért nem megy bíróságra láthatás akadályoztatása miatt?” – kérdezték többen.



Az ügy jelenlegi állása szerint a rapper üzenetei újra a figyelem középpontjába helyezték a házaspár közötti konfliktust, és egyúttal felvetették a kérdést, hogy vajon a közösségi média valóban megfelelő fórum-e a személyes problémák kezelésére.

Hirdetés