Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan bejelentést tett az RTL Sárközi Ákosról – alig hiszik el a...

Váratlan bejelentést tett az RTL Sárközi Ákosról – alig hiszik el a tévénézők

Hirdetés

Sokakat meglepett és megdöbbentett az RTL bejelentése, miszerint nyolc év után leváltják Sárközi Ákost A Konyhafőnök című műsor zsűrijéből.

 

Hirdetés

A Michelin-csillagos sztárséf 2016-ban csatlakozott a produkcióhoz, ahol Bernáth József helyét vette át, de az idei évadban már nem fog szerepelni.

Ez azt jelenti, hogy Rácz Jenő és Fördős Zé mellé egy új zsűritag érkezik, bár arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy a másik két húzónév visszatér-e a műsorhoz.

A hirtelen döntés okairól csak találgatások vannak. Egyesek úgy vélik, hogy az RTL azért hozta meg ezt a döntést, mert Sárközi Ákos minden idejét leköti a közelgő Sztárbox versenyre való felkészülés.




A séf naponta háromszor-négyszer edz, így kevesebb ideje maradna a gasztro-reality forgatására. Mivel Sárközit már korábban felkérték a Sztárbox-ra, a csatorna inkább úgy döntött, hogy A Konyhafőnök zsűrijében változtat.

Sárközi Ákost a döntés teljesen váratlanul érte. Felesége, Évi, a story.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a család együtt vészeli át ezt az időszakot, és Ákos is jól érzi magát a helyzet ellenére.

„Nincs az az élethelyzet, amiben ne támogatnánk egymást, mellette állok. És elárulom, mi most is tökéletesen jól vagyunk, nincs lelki válság, és megsúgom, Ákos is remekül érzi magát.

Azt hiszem, amíg mi itt vagyunk egymásnak, gond nem lehet az életünkben!” – nyilatkozta Évi.

A sztárséf maga nem kívánt nyilatkozni az ügyben, ami tovább fokozta a találgatásokat. Az RTL-hez fordulva a sajtó is választ próbált kapni a váratlan séfcserére, de a csatorna válasza nem sok konkrétumot tartalmazott.




„Műsorainkkal kapcsolatban időben fogjuk tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit egyaránt” – állt az RTL közleményében, amely sokakat csalódottan hagyott, mivel nem adott választ arra, miért kellett megválniuk Sárközi Ákostól.

Az új zsűritag kiléte, valamint az, hogy Rácz Jenő és Fördős Zé visszatérnek-e, továbbra is nyitott kérdés, amely izgalomban tartja a Konyhafőnök rajongóit.

Hirdetés