Kezdőlap AKTUÁLIS Ha te is szoktál az Aldiban vásárolni, készülj fel, ilyen változások jönnek

Ha te is szoktál az Aldiban vásárolni, készülj fel, ilyen változások jönnek

Hirdetés

Az Aldi Süd és az Instacart bejelentették, hogy tovább bővítik eddigi együttműködésüket, amelynek keretében az Instacart Connected Stores technológiája globálisan is elérhetővé válik.

 

Hirdetés

A két vállalat 2017 óta dolgozik együtt az Egyesült Államokban, ahol az Instacart segítségével egynapos kiszállítást biztosítanak.

Az új, átfogó digitális megoldáscsomaggal azonban még inkább erősítik jelenlétüket a globális piacon.

Az omnichannel (többcsatornás) stratégia célja, hogy a vásárlók számára zökkenőmentes élményt nyújtson mind online, mind offline környezetben.




Az Aldi Süd ezt kívánja erősíteni az Instacart Connected Stores technológiáinak bevezetésével, amelyek számos új funkciót kínálnak a vásárlói élmény fokozása érdekében.

Az In-Store mód lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az Instacart alkalmazáson keresztül valós időben ellenőrizzék a készletet, válogassanak a termékek között, és hozzáférjenek az aktuális akciókhoz. Ezzel a vásárlási folyamat sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

A Carrot Tags nevű pick-to-light rendszer segíti a termékek megtalálását az üzletekben. Amikor a vásárló kiválaszt egy terméket az alkalmazásban, a megfelelő polccímke felvillan, így könnyedén megtalálhatóvá válik az adott áru. Ez a technológia nemcsak a vásárlók számára jelent nagy könnyebbséget, de az e-kereskedelmi átvételi megrendelések teljesítésében is hatékonyabbá teszi az üzletek működését.

Innovatív technológiák tesztelése Ausztriában

Ausztriában az Aldi Süd már teszteli az AI-alapú Caper Carts technológiát, amely intelligens bevásárlókocsik segítségével új szintre emeli a vásárlási élményt. Ezek a kocsik lehetővé teszik, hogy a vásárlók közvetlenül a kosárba helyezett termékeket kövessék nyomon egy digitális képernyőn.

Ezzel a technológiával a vásárlás folyamata nemcsak gyorsabb, de sokkal átláthatóbb is lesz. A kártyával fizetők számára külön “gyors sáv” is rendelkezésre áll, ami tovább fokozza a vásárlás kényelmét.

David McIntosh, az Instacart Connected Stores alelnöke szerint ezekkel a technológiai újításokkal még inkább személyre szabott és kényelmesebb vásárlási élményt tudnak nyújtani.




Az Aldi Süd és az Instacart partnerségének kiterjesztése révén a vállalatok nemcsak az online, hanem a fizikai üzletekben történő vásárlást is új szintre emelik, ami hosszú távon jelentős versenyelőnyt biztosíthat számukra a globális piacon.

Az Aldi Süd és az Instacart közös célja, hogy a modern technológiák alkalmazásával minden vásárlási csatornán a lehető legjobb élményt nyújtsák a vásárlók számára, és ezzel új korszakot nyissanak az élelmiszer-kiskereskedelemben.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!