Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Moldován Andrásról

Most jött a hír Moldován Andrásról

Hirdetés

Moldován András neve sokak számára ismerős lehet az RTL nézői közül, hiszen ő az egyik befektető a népszerű “Cápák között” című műsorban.

 

Hirdetés

Az üzletember, akit “sertésmogulként” is emlegetnek, nemcsak a disznótenyésztésben jeleskedik, hanem számos más üzleti tevékenységben is részt vesz. Azonban korábban nem üzleti sikerei, hanem a fiáról szóló vallomása került a középpontba, amelyet a Fókusz című műsorban osztott meg a nézőkkel.

Moldován András a riportban rendkívül büszkén beszélt a fiáról, Marci-ról, aki jelenleg az üzletfejlesztési igazgatóként dolgozik apja vállalatánál. A milliárdos különösen büszke arra, amikor mások elismerően nyilatkoznak a fiáról, különösen annak fényében, hogy gyakran negatív előítéletek keringenek a gazdag emberek gyerekeiről.

“A legbüszkébb arra vagyok, amikor azt mondják nekem, hogy »sose gondoltam volna, hogy egy ilyen embernek lehet ilyen fia«. Merthogy a gazdag embereknek olyan pökhendi meg nemtudommilyen gyerekük van.



Nálunk a Marci az üzletfejlesztési igazgató. A Marci foglalkozik az összes befektetéssel közvetlenül és azoknak a napi dolgaival. 28 éves, elképesztően tehetséges” – mondta Moldován András.

Az üzletember kiemelte, hogy bár ő és a fia sok mindenben nem értenek egyet, ez nem probléma, hiszen kölcsönösen tiszteletben tartják egymás véleményét. Számára a legnagyobb elismerés, amikor mások pozitívan beszélnek a fiáról: “De a legbüszkébb arra vagyok, amikor valaki azt mondja nekem, hogy »Úristen, de jó fej a gyereked!« Ez a csoda. Ez óriási.”

A riportban nemcsak Moldován András szólalt meg, hanem a “Cápák között” más milliárdosai is, köztük Balogh Levente, Balogh Péter, Lakatos István és Sárospataki Albert is. Mindannyian megosztották gondolataikat és érzéseiket a családról és az üzletről.

Azonban Moldován András szavai különösen kiemelkedtek a többiek közül, hiszen őszintén beszélt arról, hogy milyen kihívásokkal néznek szembe egy sikeres családban.



A teljes riport megtekinthető alább, amelyben Moldován András korábbi nyilatkozata is hallható, amely új perspektívát ad a fentiekhez.

A beszélgetés során kiderül, hogy az üzletember számára nemcsak az anyagi siker, hanem a családi kapcsolatok is rendkívül fontosak, és büszke arra, hogy fia a vállalatának aktív és tehetséges résztvevője.

Hirdetés