Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír jött hétvégére – elhunyt a magyarok kedvenc sorozatszínésze

Borzalmas hír jött hétvégére – elhunyt a magyarok kedvenc sorozatszínésze

Hirdetés

82 éves korában elhunyt Robert Logan, a híres amerikai színész, aki a “77 Sunset Strip” című detektívsorozatban és a “Robinson család kalandjai a vadonban” című családi filmekben vált ismertté.

 

Hirdetés

A színész május 6-án, nyugodt körülmények között hunyt el floridai otthonában, Esteróban. Halálhírét csak később jelentette be a családja, és először a The Hollywood Reporter számolt be róla, miután Robert fia, Anthony értesítette őket.

Robert Logan a “77 Sunset Strip” című sorozatban vált igazán híressé, ahol JR Hale szerepében tűnt fel. Ő alakította a hipszter parkolóinast 50 epizódon keresztül, különösen a negyedik és ötödik évadban, egészen 1963-as távozásáig.




Az 1975-ös “Robinson család kalandjai a vadonban” című filmekben Skip Robinson karakterét formálta meg. Az építőmunkás Los Angelesből a Sziklás-hegységbe költözik családjával, hogy új életet kezdjen a természet lágy ölén, elmenekülve a városi lét kihívásai elől.

Logan három alkalommal játszotta el ezt a szerepet, ezzel is hozzájárulva a filmek népszerűségéhez.

Robert Logan emlékezetes alakításai a televízió és a film világában meghatározóak maradnak rajongói számára.




A színész hosszú karrierje alatt számos emlékezetes pillanatot szerzett a nézőknek, és öröksége tovább él a filmjeiben és sorozataiban.

Hirdetés