Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas meglepetés, ilyen még nem történt – Két gyerekkel jönnek majd ki...

Hatalmas meglepetés, ilyen még nem történt – Két gyerekkel jönnek majd ki a szülészetről Kulcsár Edináék

Hirdetés

Ahogy a rajongók izgatottan számolják a napokat, bármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és G.w.M kisfia.

 

Hirdetés

A híres kismama legutóbbi Instagram-sztorijában újra választ adott követői legérdekesebb kérdéseire, és természetesen a közelgő szülés volt a téma középpontjában.

Edina, aki már nem először osztja meg várandós életének pillanatait közönségével, most egy különleges kérdésre válaszolt:

„Ott fogsz szülni, ahol Amara született?” A kérdés utalás volt első gyermekük születési helyére, és a válasz azonnal felkeltette a követők figyelmét.




A részletes válasz, amelyet Edina adott, meglepő fordulatot hozott. Bár a szülés helyszínéről korábban nem beszéltek nyilvánosan, a friss információk alapján kiderült, hogy Kulcsár Edina és férje, G.w.M, úgy döntöttek, hogy egy új helyszínen köszöntik világra kisfiukat.

A döntés hátterében a családi körülmények és az újabb személyes preferenciák állnak, amelyek az első szülés tapasztalatain alapulnak.

G.w.M, akinek természetesen helye van a szülésnél, szintén szóba került a kérdések és válaszok között. Nem meglepő, hogy ő ott lesz a szülésnél, hiszen mindig is fontos volt számára, hogy támogatást nyújtson családjának.

A várakozások közepette a követők izgatottan várják, hogy mikor érkezik meg a kisfiú, és hogy a család újabb boldog pillanatokkal gazdagodik.

A hírességek szülési kalandját továbbra is követhetjük a közösségi média oldalakon, ahol Kulcsár Edina és G.w.M továbbra is megosztják életük fontos eseményeit




„Másodszor, abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy ha bent vagyunk, akkor a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás. Illetve nem szerettük volna annak kitenni, hogy elmegyünk 2-3 napra, hirtelen nagyon sok ideig nem lát minket, majd utána hazaérkezünk egy új bébivel.

És ebben a kórházban megengedett, hogy bent tartózkodjon velünk, ami nyilván nem lesz egyszerűde szerencsére nagyon sokan segítenek nekünk így a családból. Úgyhogy valahogy megpróbáljuk ezt logisztikailag megoldani… Nagyon várom már! Nem a császár részét, persze.”

Egy biztos: a rajongók és a család tagjai izgatottan várják, hogy a kisfiú megérkezzen, és egy új fejezet kezdődjön Kulcsár Edina és G.w.M életében.

Hirdetés