Kezdőlap AKTUÁLIS Pár percen múlt az egész – most jött a borzalmas hír az...

Pár percen múlt az egész – most jött a borzalmas hír az olimpiai sportolónkról

Hirdetés

Továbbra is záporoznak a hírek a 2024-es párizsi olimpiáról, ahol megannyi fantasztikus magyar sportolóért szoríthatunk.

 

Hirdetés

A magyar női vízilabda-válogatott tegnap este ismét medencébe ugrott, hogy a címvédő Amerikai Egyesült Államok csapatával mérkőzzön meg a negyeddöntőben.

A lányaink minden erőfeszítésük ellenére 4-5 arányban vereséget szenvedtek, így legközelebb már az 5-8. helyért küzdhetnek a medencében.

Drámai mérkőzés és Keszthelyi Rita könnyei

A mérkőzés rendkívül izgalmas és szoros volt, ahol mindkét csapat keményen küzdött a győzelemért. A magyar válogatott számára azonban sajnos nem sikerült megszerezni a győzelmet.

A vereséget követően Keszthelyi Rita, a csapat egyik legkiemelkedőbb játékosa, nem tudta visszatartani könnyeit. Az elődöntő elérése különösen fontos lett volna számára, hiszen lehet, hogy ez az utolsó olimpiája.

Keszthelyi Rita érzelmei jól tükrözik a csapat elszántságát és a sportág iránti szenvedélyüket.

A magyar női vízilabda-válogatott számos emlékezetes pillanatot szerzett a szurkolóknak, és bár most nem sikerült bejutniuk az elődöntőbe, továbbra is küzdeni fognak az 5-8. helyért.

A csapat a következő mérkőzéseken is számít a szurkolók támogatására, hiszen a sportolók számára óriási motivációt jelent, ha érzik, hogy otthonról is szurkolnak értük.




A magyar női vízilabda-válogatott következő mérkőzései is izgalmasnak ígérkeznek, és bár az elődöntőbe jutás most nem sikerült, még mindig van lehetőségük szép eredményeket elérni.

Szurkoljunk együtt a lányoknak, hogy minél jobb helyezést érjenek el, és büszkén képviselhessék Magyarországot a 2024-es párizsi olimpián!

Hirdetés