Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Hosszú Katinkáról

Most jött a hír Hosszú Katinkáról

Hirdetés

Bár Hosszú Katinka idén nem jutott ki a párizsi olimpiára, mégis nagyon fontos szerep jutott neki: a „Bonjour, Paris!” nevű elemző műsorban kapott főszerepet, amely az Eurosport 2-n lesz látható.

 

Hirdetés

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a napi történéseket elemzi majd Pásztory Dóra paralimpiai aranyérmes olimpikonnal, így ketten képviselik a magyar sportolókat a műsorban.

Katinka mélyen ismeri az olimpiai versenyek világát, a versenyzők érzéseit és a rájuk nehezedő nyomást, így elemzései különösen értékesek lesznek a nézők számára.




Nem véletlen, hogy korábban Milák Kristófot is védelmébe vette, amikor edzője viselkedését találta kifogásolhatónak, hiszen pontosan tudja, milyen kihívásokkal néznek szembe a sportolók.

Együttműködés a Sztárboxban

Katinka sport iránti szenvedélye nem korlátozódik az úszásra. Más sportágakban is hasznosítja tudását, amit jól mutat, hogy Németh Kristóf színész is hozzá fordult segítségért. Kristófot hosszú idő után láthatjuk ismét képernyőn, nem is akárhol: elvállalta a Sztárboxban való szereplést, ahol a nehézsúlyú kategóriában fog indulni.

A színész a Fókusznak adott interjújában elárulta, hogy felkészülésében nem más, mint az Iron Lady és férje, Gelencsér Máté segít neki.

„Nagyon nagy segítség, hogy Szentendrén, ahol lakunk, a szembe szomszédaink Hosszú Katinkáék. Ő és a férje is segít nekem tanácsokkal. Hosszú Katinkával edzeni, azt gondolom, nekem nagy előny lehet” – mondta Németh Kristóf.

A szomszédságuk miatt könnyen összehozhatók a közös edzések, így a kollaboráció egyiküktől sem vesz el túl sok időt. Katinkáéknak azonban nincs nehéz dolguk, hiszen Kristóf rajong a testmozgásért.

Háromszoros sportlövőbajnok, de szívesen ragadja meg a tenisz- vagy a golfütőt, sokat fut és úszik is. Emellett gyermekkora óta rajong a boxolással foglalkozó filmekért, így egy kicsit gyermekkori álmát is valóra váltja azzal, hogy belép a ringbe.




Hosszú Katinka új szerepben, elemzőként debütál a párizsi olimpián, ahol Pásztory Dórával együtt képviseli a magyar sportolókat az Eurosport 2 „Bonjour, Paris!” című műsorában.

Emellett Németh Kristóf Sztárbox-felkészülésében is aktív szerepet vállal, amit a közelségük és közös szenvedélyük a sport iránt tesz lehetővé. Katinka hitelessége, sportolói tapasztalata és elkötelezettsége mindkét projektben nagy értéket képvisel, és biztosítja, hogy továbbra is jelentős hatással legyen a magyar sportéletre.

Hirdetés