Kezdőlap AKTUÁLIS Másfél órán át próbálták újraéleszteni, hiába – Elhunyt a magyar valóságshow győztes

Másfél órán át próbálták újraéleszteni, hiába – Elhunyt a magyar valóságshow győztes

Hirdetés

Az RTL Love Island győztese, Lakatos Tícián, hétfő éjjel váratlanul elhunyt. A 24 éves fiatalember gyerekkora óta szívbetegséggel küzdött, és bár korábban már volt egy infarktusa, úgy tűnt, az utóbbi időben sikerült felépülnie.

 

Hirdetés

A tragikus esemény mindenkit sokkolt, barátai, családtagjai és tanítványai mély gyászban vannak.

Hirtelen rosszullét és mentőakció

Hétfő éjjel Tícián hirtelen rosszul lett, és bár a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, már nem tudtak segíteni rajta. A fiatal edző éjszaka esett össze otthonában, ahol barátnője talált rá.

A mentősök másfél órán át próbálták újraéleszteni, de az infarktus okozta szívzavarok miatt minden erőfeszítésük hiábavalónak bizonyult.

Lakatos Tícián koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött. Korábban már átesett egy infarktuson, amelyből sikeresen felépült. Edzőként dolgozott egy XVI. kerületi edzőteremben, ahol sportolói nagyon szerették.



„Edzőként dolgozott nálunk, és nagyon szerették a sportolói – kezdte lapunknak Tícián egyik kollégája. „Mindig is arra vágyott, hogy profi ökölvívóként kijuthasson az olimpiára, ám a betegsége miatt az edzősködés maradt neki.

Nemrég azonban felcsillant számára a remény, átesett különböző sportorvosi vizsgálatokon, ahol azt mondták neki, szinte meggyógyult, és akár még versenyezni is kezdhet. Nagyon boldog volt ettől, még keményebben elkezdett edzeni, ereje teljében volt”.

Tícián magánélete is jól alakult. Az RTL műsorát Németh Zsófival nyerte meg, akivel később barátként tartotta a kapcsolatot. Egy ideje új kapcsolatban élt, és szerelme volt az, aki hétfő éjjel összeesve találta meg őt.

„Hétfőn még megtartotta az edzéseit, és azon kívül, hogy mondta, kicsit fáradt, semmi jele nem volt a tragédiának. Éjjel lett aztán rosszul, otthon esett össze, a barátnője talált rá, és azonnal hívta a mentőket. Első és hátsófali szívinfarktusa volt egyszerre és nem lehetett már mit tenni.

A mentősök mindent megtettek, másfél órán át próbálták őt újraéleszteni, de hiába, a műszerek folyamatos zavart mutattak a szívében. Mindenkit hidegzuhanyként ért, le vagyunk sokkolódva, erre senki nem számított” – sóhajtott fel a kolléga.



Tíciánt barátai, tanítványai, kollégái, édesanyja, két testvére és párja gyászolja. Fájdalmuk szavakba nem önthető, hiszen egy fiatal, ígéretes élet ért véget hirtelen és váratlanul. Lakatos Tícián emléke örökké élni fog azok szívében, akik ismerték és szerették őt.

Hirdetés