Kezdőlap AKTUÁLIS Június 14.-én kezdődik Magyarországon, sokan még mindig nem tudnak róla

Június 14.-én kezdődik Magyarországon, sokan még mindig nem tudnak róla

Hirdetés

Ez az év, és különösen a nyár, különleges izgalmakat tartogat a sportkedvelők számára. Az idei nyáron ugyanis két nagy sportesemény is megrendezésre kerül: az olimpia és a labdarúgó Európa-bajnokság.

 

Hirdetés

Mindkét esemény számos magyar résztvevővel és versenyszámmal bővelkedik, így rengeteg szurkolnivalót kínál a hazai közönség számára.

A magyar labdarúgó-válogatott számára különösen izgalmas kihívások várnak. A csapat a házigazda németekkel, valamint Skóciával és Spanyolországgal került egy csoportba, ami már önmagában is garantálja a feszült és izgalmas mérkőzéseket.

A szurkolók biztosan nem fognak csalódni, hiszen Szoboszlai Dominik és társai keményen küzdenek majd a továbbjutásért.



A labdarúgó Európa-bajnokság június 14-én veszi kezdetét, amikor a németek a skótokkal mérkőznek meg a nyitómérkőzésen.

Ezen a napon azonban más szempontból is fontos esemény történik Magyarországon: ekkor indul útjára egy új magyar rádiócsatorna, amely rövid időn belül hatalmas népszerűségre tehet szert.

A Nemzeti Sportrádió június 14-én kezdi meg adását, amely a 105,9-es frekvencián Budapesten, valamint online az ország bármely pontjáról hallgatható lesz.

A közmédia által indított rádióadó gazdag, sport tematikájú műsorokat kínál majd, amelyek a nap 24 órájában elérhetőek lesznek szerte a világon.

Az új csatorna a 2022-ben elindult Sportrádió hagyományait és egyes műsorait viszi tovább, így biztosítva a folytonosságot és a magas színvonalú sporttartalmakat. Az első nagy közvetítés a labdarúgó Európa-bajnokság lesz, amelyet élőben követhetnek majd a hallgatók.

A Nemzeti Sportrádió az applikációján keresztül, valamint a Nemzetisport.hu oldalon is hallgatható lesz, így minden sportkedvelő könnyen hozzáférhet a legfrissebb hírekhez és közvetítésekhez.

Az MTI híradása szerint a rádió indulása jelentős mérföldkő a magyar sportmédia történetében, hiszen egy új, globálisan elérhető sportrádió születik.



Az idei nyár tehát nem csak az olimpiai és Európa-bajnoksági izgalmak miatt lesz különleges, hanem azért is, mert egy új sportcsatorna indul útjára, amely folyamatosan elérhető, minőségi tartalommal szolgálja ki a sportrajongókat.

Az események és a rádió indulása egyaránt garantálják, hogy ez az év felejthetetlen lesz minden sportkedvelő számára.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!